Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

JABRA Pro 920

JABRA Pro 920 (920-25-508-101)

JABRA Pro 920

Artikelnr:
920-25-508-101
EAN:
5706991013566
  • Typ Trådlöst headset
  • Brusreducering Ja
  • Färg Svart
1 885:-
2 356,25 inkl. moms
På lager
Beskrivning

Headsetet Jabra Pro™ 920 är ett professionellt, trådlöst headset som är utformat för maximal prestanda. Nu kan alla på ditt kontor dra nytta av den ökade produktiviteten och komforten som man får med trådlös kommunikation. Enkelt, intuitivt och högkvalitativt, allt i en trådlös lösning. Med den trådlösa DECT-tekniken får du upp till 120 meters handsfree kommunikation till din bordstelefon. Prata i upp till 8 timmar utan att bekymra dig för batteritiden.

Professionellt trådlöst headset utformat för maximal prestanda. Med den trådlösa DECT-tekniken får du upp till 120 meters handsfree kommunikation till din bordstelefon. Prata i upp till åtta timmar utan att bekymra dig för batteritiden.

Jabra Pro™ 900-serien är ett professionellt, trådlöst headset som är utformat för maximal prestanda. Nu kan alla på ditt kontor dra nytta av den ökade produktiviteten och komforten som man får med trådlös kommunikation. Enkelt, intuitivt och högkvalitativt, allt i en trådlös lösning.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.