Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

JABRA PanaCast 50 Room System, MS P50 EU CHGR, Lenovo EU Eng

Förstasidan Komponenter Audio JABRA PanaCast 50 Room System, MS P50 EU CHGR, Lenovo EU Eng
JABRA PanaCast 50 Room System, MS P50 EU CHGR, Lenovo EU Eng (8601-117)

JABRA PanaCast 50 Room System, MS P50 EU CHGR, Lenovo EU Eng

Artikelnr:
8601-117
EAN:
5706991028287
  • Färg Svart
42 169:-
52 711,25 inkl. moms
Förväntad i lager 2023-10-03
Beskrivning

Jabra PanaCast 50 Room System är en komplett lösning för mer inkluderande och engagerande virtuella möten i små och medelstora rum. Vi samarbetar med Lenovo för att leverera nydanande upplevelser vid videosamarbete för hybridarbetare. Den här lösningen från välkända tillverkare ökar produktiviteten och enkelheten vid videokonferenser.

I partnerskapet mellan Jabra och Lenovo kombineras PanaCast 50 med Lenovo ThinkSmart Core + Controller till ett komplett och smart rumssystem som ger dig videokonferenser på ett helt nytt sätt. Genom AI-baserade video- och ljudströmmar ger PanaCast 50 Room System en mer naturlig och inkluderande samarbetsupplevelse. Mötets ton och nyanser fångas upp av våra egna smarta algoritmer så att hybridarbetande team kan ansluta och delta från var som helst.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.