Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

HP Scanjet ADF Roller Replacement Kit - Rengöringsduk - för ScanJet Enterprise Flow 5000 s2 Sheet-feed Scanner

Förstasidan Skrivare Skrivartillbehör HP Scanjet ADF Roller Replacement Kit - Rengöringsduk - för ScanJet Enterprise Flow 5000 s2 Sheet-feed Scanner
HP Scanjet ADF Roller Replacement Kit - Rengöringsduk - för ScanJet Enterprise Flow 5000 s2 Sheet-feed Scanner (L2740A#101)

HP Scanjet ADF Roller Replacement Kit - Rengöringsduk - för ScanJet Enterprise Flow 5000 s2 Sheet-feed Scanner

Artikelnr:
L2740A#101
EAN:
0887758322277
969:-
1.211,25 inkl. moms
Förväntad i lager 2022-06-09
Beskrivning

HP Scanjet-underhållssatser garanterar att din HP-skanner hålls i fungerarnde skick. Den här utbytesvalsen och separeringsplattan minskar risken för papperstrassel orsakat av normal förslitning och förlänger skannerns livslängd. Den enkla installationen gör att du snabbt är igång och arbetar igen.

Utöka skannerns livslängd och behåll dess höga prestandanivå.

Med denna utbytesvals och separeringsplatta kan du förkorta de avbrott som orsakas av normalt slitage.

Återgå snabbt till verksamheten och upprätthåll produktiviteten – den här utbytesvalsen och separeringsplattan är enkla att installera.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.