Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE VIP Stock Small MLP 12M (ML)

Förstasidan Programvara Adobe ADOBE VIP Stock Small MLP 12M (ML)
ADOBE VIP Stock Small MLP 12M (ML) (65270595BA01A12)

ADOBE VIP Stock Small MLP 12M (ML)

Artikelnr:
65270595BA01A12
  • Product Family Adobe Stock for teams (Small)
  • Product Type Renewal Team Subscription
  • Language Multi Language
  • Operating System Multiple Platforms
  • Market Segment Corporate
  • Version ALL
  • Duration 1 Month
  • Level Detail Level 1 1-9
  • License Program VIP
365:-
456,25 inkl. moms
Förväntad i lager 2024-07-16
Beskrivning

Nya Adobe Stock. Miljontals bilder och videor. Direkt inifrån Creative Cloud-programmen.
Den nya handelsplatsen Adobe Stock erbjuder 45 miljoner högkvalitativa, välstrukturerade foton, videor och grafik så att du snabbt kan komma igång med dina kreativa projekt. Och eftersom funktionen är integrerad med Creative Cloud-programmen får du mer tid över till design och slipper lägga många timmar på att söka efter och hantera stockbilder.

Snabb åtkomst till kreativt material som inspirerar till storverk.
Köp, få tillgång till och hantera högkvalitativa och royaltyfria Adobe Stock-bilder, grafik och filmer direkt inifrån Creative Cloud-programmen. Sök och bläddra bland material direkt inifrån dina Creative Cloud Libraries, som nu har stöd för video i Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC och Animate CC.

Nu med video
Adobe Stock erbjuder över en miljon videoklipp för användning i videoproduktioner för företaget, TV-reklam, webbplatser med mera. Och med tiotals miljoner fler foton och grafik blir detta den enda butik du behöver för att köpa designmaterial i världsklass.

Sök i programmet, bläddra och köp
Sök efter material och bläddra bland resultaten direkt inifrån panelen Creative Cloud Libraries. Använd material med vattenstämpel och se hur det blir, och köp sedan de högupplösta versionerna direkt inifrån programmet.

Enkla sätt att köpa
Spara upp till 40 % när du lägger till Adobe Stock i någon Creative Cloud-plan, inklusive planer för små till medelstora företagoch storföretag. Och nu kan du köpa utökade licenser för att tillgodose dina specifika behov.

Börja sälja dina egna bilder redan idag.
Skapar du snygga bilder och fin grafik? Sälj dem via vår aktiva och växande kreativa marknadsplats och bygg upp din din egen affärsverksamhet.

Flexibla medlemsplaner som passar dina behov.
Skaffa Adobe Stock med medlemskap i Creative Cloud till bästa pris – du sparar upp till 40 % på stockbildsplanen – eller välj en fristående prenumeration. Om du inte använder alla bilderna i planen under en viss månad överförs de automatiskt till nästa månad (vissa begränsningar finns). Du har också möjlighet att betala efter hand.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.