Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE VIP Acrobat Professional DC MLP 8M (ML) Team Licensing Subscription New 1 User Level 2

Förstasidan Programvara Adobe ADOBE VIP Acrobat Professional DC MLP 8M (ML) Team Licensing Subscription New 1 User Level 2
ADOBE VIP Acrobat Professional DC MLP 8M (ML) Team Licensing Subscription New 1 User Level 2 (65234083BA02A12)

ADOBE VIP Acrobat Professional DC MLP 8M (ML) Team Licensing Subscription New 1 User Level 2

Artikelnr:
65234083BA02A12
  • Product Family Acrobat Professional
  • Product Type New Team Subscription
  • Language Multi Language
  • Operating System Multiple Platforms
  • Market Segment Corporate
  • Version ALL
  • Duration 1 Month
  • Level Detail Level 2 10-49
  • License Program VIP
1 380:-
1 725:- inkl. moms
Förväntad i lager 2024-04-22
Beskrivning

”Bästa Acrobat-versionen hittills.” – PC Magazine
Minska på pappersarbetet med Acrobat Pro DC – nästa generation av den bästa PDF-lösningen. Prenumerera och få datorprogrammet plus tillgång till onlinetjänsterna, eller köp enbart programvaran.

Se nyheterna i Acrobat DC.
Acrobat DC har alla verktygen du gillade i Acrobat XI. Dessutom har programmet numera ett pekvänligt gränssnitt, ny mobilfunktionalitet och nya smarta funktioner som hjälper dig att få jobbet gjort. Snabbare.

Använd kameran som skanner.
Fota av ett dokument eller en whiteboard och få en proffsig sökbar PDF som du kan mejla till andra.

Dina PDF-filer är tillgängliga var du än är.
Med Mobile Link lagras dina senaste PDF-filer säkert i Adobe Document Cloud. Du kan därför enkelt ta vid där du slutade och fortsätta jobba, på datorn eller i en mobil enhet.

Fyll i och signera alla typer av formulär – snabbt.
Konvertera pappersformulär eller digitala formulär till en PDF som du kan fylla i, signera och skicka på nolltid. Inga utskrifter behövs.

Prenumerera eller köpa?
Om du bara vill kunna använda Acrobat DC på datorn kan du köpa programvaran så äger du den. Behöver du mer flexibilitet väljer du en månads- eller årsprenumeration. Då har du alltid de senaste funktionerna i Acrobat DC på datorn och får tillgång till mobilappar, onlinetjänster och e-signering.

Kontoret är precis lika mobilt som du.
Acrobat DC med tjänsterna i Document Cloud är fullmatat med dussintals verktyg du behöver för att konvertera, redigera och signera PDF:er. Och det är precis lika mobilt som du. Du kan påbörja ett dokument på kontoret, redigera det på tåget, och skicka det för godkännande hemifrån vardagsrummet – smidigt och enkelt, utan att slå av på takten.

E-signaturer. Överallt.
Tack vare Acrobat DC kommer e-signering till över en miljard enheter runt om i världen. Nu kan vem som helst signera juridiskt bindande dokument med bara ett finger på en enhet med pekfunktion – eller med några snabba klick i en webbläsare. Det är mer än bara en signeringsapp – med Acrobat DC blir det också enkelt att skicka, versionshantera och lagra signerade dokument.

Adobe PDF:er är smartare.
Vi uppfann PDF (portable document format) för över 20 år sedan för att göra det enklare att utbyta dokument mellan olika operativsystem. Vi har också uppfunnit Acrobat – världens ledande PDF-lösning. När du skapar en PDF med Acrobat eller någon av våra onlinetjänster får du en smart fil med typsnitt och formatering precis som du vill ha dem. Och det är bara början.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.