Hem      |     Garanti      |     Köpvillkor      |     Leverans      |     Om oss      |     Kontakt
Sök
 

Adobe

ADOBE PHSP & PREM Elements - ALL - Multiple Platforms - International English - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 10,000 - 99,999 - 24 Months (65192780AA01A24)

ADOBE PHSP & PREM Elements - ALL - Multiple Platforms - International English - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 10,000 - 99,999 - 24 Months (65192780AA01A24)


SKU: 65192780AA01A24
Product Family: PHSP & PREM Elements
Product Type: Renewal Upgrade Plan
Language: English
Operating System: Multiple Platforms
Market Segment: Corporate
Version: ALL
Duration: 24 Months
Level Detail: 8,000 - 99,999
Users: 1 USER
Points: 120
License Program: CLP
Info: 2Y
404,-
(505,- inkl. moms)
ETA: 2021-09-30
Beskrivning

Vad är Adobe Photoshop Elements & Adobe Premiere Elements?
Adobe® Photoshop® Elements & Adobe Premiere® Elements är ett programpaket som gör det enkelt att redigera foton och videor. Förvandla dina vardagsbilder och videoklipp till fantastiska foton och hemvideor.

Välj en lösning du kan lita på
Ge liv åt dina foton och videor med en kraftfull lösning från de som skapat Adobe® Photoshop® och Adobe Premiere® Pro, de branschledande programmen för bild- och videoredigering.

Gör allt i ett och samma kraftfulla och lättanvända programvara
Sortera och sök bland foton och videoklipp intuitivt, redigera och förbättra foton, skapa egna fotoböcker och andra fotoprojekt och redigera video manuellt eller med smarta automatiska funktioner. Dela dina färdiga alster via webben eller beställ utskrifter.*

Håll ordning på dina minnen enkelt
Sortera, sök bland och visa alla dina foton och videoklipp i den praktiska och lättanvända Sorteraren. Använd automatiska funktioner för att hitta de bästa fotona och filmklippen – eller foton av särskilda saker eller personer.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Kundvagnen

Kundvagnen är tom

Logga in

  
 
 Kom ihåg mig
Logga in
Glömt lösenord?
Ny kund?

Bundlingar

Konfiguratorer

Prenumerera på
nyhetsbrev


Prenumerera på kampanjerbjudande och nyheter per e-post

   
 

Swebic AB   |  Box 15   |  SE-827 21 Ljusdal   |  E-mail: sales@swebic.se Kategorier
Tillverkare