Hem      |     Garanti      |     Köpvillkor      |     Leverans      |     Om oss      |     Kontakt
Sök
 

Adobe

ADOBE Creative Suite 6 Master Collection - Medier - DVD - Win - svenska (65167736)

ADOBE Creative Suite 6 Master Collection - Medier - DVD - Win - svenska (65167736)


SKU: 65167736
Product Family: CS6 Master Collection
Product Type: DVD Set
Language: Swedish
Operating System: Windows
Users: 1 USER
Points: 0
318,-
(397,50 inkl. moms)
ETA: 2022-02-08
Expertrecensioner: 5 recensioner
Beskrivning

Adobe Creative Suite 6 Master Collection
Vad är Master Collection?
Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection ger oöverträffade prestanda med 64 bitar och GPU-acceleration. Banbrytande nya kreativa verktyg ger innovativa sätt att designa för de senaste enheterna. Med exceptionell kraft och precision kan du skapa inspirerande upplevelser som funkar överallt.

Se de viktigaste nya funktionerna i CS6 Master Collection
Med banbrytande nya kreativa verktyg kan du leverera inspirerande upplevelser praktiskt taget överallt. Master Collection har inbyggt 64-bitarsstöd och GPU-acceleration för oöverträffad kraft i kärnkomponenterna.

Design utan gränser
Grip tag i alla kreativa utmaningar du möter. Använd de ultimata professionella verktygen för att utforska nya sätt att designa fantastiska trycksaker, webbsajter och videoupplevelser.

Håll jämna steg med din fantasi
Arbeta smidigt i de mest komplexa projekt med verktyg som nyoptimerats för hastighet och prestanda. Med de förbättrade funktionerna kan du skapa i färre steg och arbeta effektivare.

Leverera praktiskt taget var som helst
Nå fler på fler platser genom att arbeta med de senaste standarderna för webben, mobiler och video. Skapa fantastiska upplevelser som smidigt anpassar sig till praktiskt taget alla skärmstorlekar och formfaktorer.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Kundvagnen

Kundvagnen är tom

Logga in

  
 
 Kom ihåg mig
Logga in
Glömt lösenord?
Ny kund?

Bundlingar

Konfiguratorer

Prenumerera på
nyhetsbrev


Prenumerera på kampanjerbjudande och nyheter per e-post

   
 

Swebic AB   |  Box 15   |  SE-827 21 Ljusdal   |  E-mail: sales@swebic.se Kategorier
Tillverkare