Hem      |     Garanti      |     Köpvillkor      |     Leverans      |     Om oss      |     Kontakt
Sök
 

Adobe

ADOBE Creative Suite 6 Design & Web Premium - Medier - akademisk - K-12 School Site-licens - DVD - för installation på upp till 500 datorer - Win, Mac - svenska (65178537)

ADOBE Creative Suite 6 Design & Web Premium - Medier - akademisk - K-12 School Site-licens - DVD - för installation på upp till 500 datorer - Win, Mac - svenska (65178537)


SKU: 65178537
Product Family: CS6 Design and Web Prem
Product Type: DVD Set
Language: Swedish
Operating System: Multiple Platforms
Users: 1 USER
Points: 0
318,-
(397,50 inkl. moms)
ETA: 2022-02-01
Expertrecensioner: 2 recensioner
Beskrivning

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium
Vad är Design & Web Premium?
Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium är den ultimata verktygslådan för professionell design och webbutveckling. Skapa engagerande grafik och bilder, layouta slagkraftiga trycksaker, bygg HTML5/CSS3-webbplatser och designa för surfplattor och smarttelefoner – med större precision och hastighet än någonsin.

Nyheter för dig som arbetar med design
Arbeta snabbare tack vare prestandaförbättringarna i Adobe Photoshop® Extended och Adobe Illustrator®. Layouta publikationer för iPad och andra surfplattor i Adobe InDesign® och bygg HTML5-webbplatser i Adobe Dreamweaver®.

Nyheter för dig som arbetar med webben
Bygg HTML5/CSS3-webbplatser och få accelererade FTP-prestanda i Adobe Dreamweaver®. Skapa för ännu fler olika typer av enheter och plattformar. Skapa effektfull grafik förbluffande snabbt.

Upptäck vad du kan skapa
Leverera dina bästa idéer i alla typer av medier. Använd branschledande verktyg och dina befintliga kunskaper för att skapa engagerande innehåll för tryck, webben, surfplattor och smarttelefoner.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Kundvagnen

Kundvagnen är tom

Logga in

  
 
 Kom ihåg mig
Logga in
Glömt lösenord?
Ny kund?

Bundlingar

Konfiguratorer

Prenumerera på
nyhetsbrev


Prenumerera på kampanjerbjudande och nyheter per e-post

   
 

Swebic AB   |  Box 15   |  SE-827 21 Ljusdal   |  E-mail: sales@swebic.se Kategorier
Tillverkare