Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Mac - svenska

Förstasidan Programvara Adobe ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Mac - svenska
ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Mac - svenska (65163489)

ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Mac - svenska

Artikelnr:
65163489
Expertrecensioner: 4 recensioner
  • Product Family CS6 Adobe Design Std
  • Product Type DVD Set
  • Language Swedish
  • Operating System Macintosh
  • Users 1 USER
  • Points 0
344:-
430:- inkl. moms
Förväntad i lager 2024-07-02
Beskrivning

Nyheter i Design Standard?
Nu kan du jobba ännu snabbare med Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard tack vare nya Mercury Graphics Engine i Adobe Photoshop® och Mercury Performance System i Adobe Illustrator®. Ta dig an nya designprojekt, t.ex. videoredigering med Photoshop, och designa för iPad och andra surfplattor med Adobe InDesign®. Och snabba upp repetitiva arbetsmoment med massor av tidsbesparande förbättringar.

Se de viktigaste nya funktionerna i CS6 Design Standard
Arbeta blixtsnabbt i komplexa filer tack vare Adobe Mercury Graphics Engine i Photoshop* och Mercury Performance System i Illustrator. Minimera tiden du måste lägga på tråkiga rutinmoment genom mängder med förbättringar, och använd InDesign för att ta fram eleganta e-böcker eller publikationer för iPad och andra surfplattor.

Upptäck vad du kan skapa
Få exceptionella resultat med den ultimata verktygslådan för trycksaker och digitalpublicering. Redigera digitala bilder, skapa vektorgrafik och layouta trycksaker, e-böcker och iPad-publikationer.

Se vad du missade om du hoppade över CS5
Se de hundratals nyheter och förbättringar som gjorts i Photoshop, Illustrator och InDesign och som gör att du kan skapa och leverera bättre material än någonsin.

Innehåll:
- Photoshop® CS6.
- Illustrator® CS6.
- InDesign® CS6.
- Acrobat® X Pro.
- Bridge CS6.
- Media Encoder CS6.

Integreras med:
- Digital Publishing Suite.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.