Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Win - svenska

Förstasidan Programvara Adobe ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Win - svenska
ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Win - svenska (65163488)

ADOBE Creative Suite 6 Design Standard - Medier - DVD - Win - svenska

Artikelnr:
65163488
Expertrecensioner: 4 recensioner
  • Product Family CS6 Adobe Design Std
  • Product Type DVD Set
  • Language Swedish
  • Operating System Windows
  • Users 1 USER
  • Points 0
355:-
443,75 inkl. moms
Förväntad i lager 2024-06-07
Beskrivning

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium
Vad är Design & Web Premium?
Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium är den ultimata verktygslådan för professionell design. Leverera effektfulla digitala bilder och grafik som behåller sin skärpa när man ändrar skala. Designa slagkraftiga trycksidor med vacker typografi, bygg HTML5/CSS3-webbsidor som ser bra ut i alla skärmstorlekar och skapa appar för pekplattor och smarttelefoner.

Nyheter för dig som arbetar med design
Arbetet med komplexa filer går blixtsnabbt med nya Adobe Mercury Graphics Engine i Adobe Photoshop® Extended och Mercury Performance System i Adobe Illustrator®. Lägg ut publikationer för iPad och andra surfplattor i Adobe InDesign® och bygg HTML5/CSS3-sajter i Adobe Dreamweaver®.

Nyheter för dig som arbetar med webben
Bygg engagerande webbplatser baserade på de senaste HTML5/CSS3-standarderna och utnyttja snabbare FTP-funktion i Dreamweaver. Skapa material för en rad olika typer av enheter och plattformar. Ta fram effektfullt bild- och grafikmaterial förbluffande snabbt.

Upptäck vad du kan skapa
Leverera dina bästa idéer i olika medier med den ultimata verktygslådan för professionell design. Använd branschledande verktyg för att skapa engagerande innehåll för tryck, webben, surfplattor och smarttelefoner. Producera blixtrande snabbt och få kontroll över detaljerna.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.